Noutati


Concurs de programare Catalysts Coding @ UCV

13/10/2017 15:15:31

Catalysts Coding Contest si Mobile Contest sunt 2 concursuri de programare internationale organizate de firma de IT româno-austriaca Catalysts Software. Anul acesta CCC si CMC vor avea loc în 26 de locatii în 15 tari: România, Republica Moldova, Austria, Germania, Franta, Spania, Italia, Belgia, Croatia, Serbia, Belarus, Egipt, Africa de Sud si KenyaParticiparea este gratuita si deschisa tuturor indiferent de vârsta, educatie sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2, maxim 3 persoane. Exercitiul ambelor concursuri consta într-un algoritm organizat pe 7 nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare. Singura diferenta este ca exercitiul la Mobile Contest va fi axat pe mobile development si va necesita cunostinte corespunzatoare. Concurentii pot participa cu propriile calculatoare. Toate exercitiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org. 

Astfel oricine îsi poate forma o idee despre caracterul concursului. Te poti scrie acum aici: https://register.codingcontest.org. 
Concursul din Craiova va avea loc în laboratoarele Departamentului de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte situate în cladirea centrala a Universitatii din Craiova, str. A. I. Cuza, 13. Concursul începe la orele 15:00 si dureaza 4 ore.