Noutati


EXCEED POSSIBILITIES - Invitatie pentru studenti si profesori

12/05/2021 19:19:52

HELLA Romania isi propune sa conecteeze generatia de maine cu persoane care au depasit limitele conventionale in domeniile stiintei si artei, dar si pe cele proprii. In acest sens, este sponsor unic al evenimentului EXCEED POSSIBILITIES, conferinta de arta si tehnologie, cu workshop-uri dedicate studentilor si elevilor si conferinte pentru publicul larg.

Atelierul se desfasoara online in 20 mai, de la ora 10.00, si dureaza 2 – 3 ore. Pot participa maximum 20 de persoane, care se pot inscrie aici https://bit.ly/3uEAG5F

Aplicatiile vor fi evaluate de organizatorii atelierului, iar studentii selectati sa participe vor primi o confirmare din partea acestora.

Tinerii vor construi, in cadrul atelierului, un aparat de monitorizare a calitatii aerului, pe care-l vor programa si asambla, cu punerea in functiune a unor senzori.

Participantii au nevoie de un laptop cu conexiune buna WIFI si Arduino pre-instalat. O alta conditie este ca studentii sa gaseasca interes in intrebarile „Cum masuram gradul de poluare al aerului?” „Care este impactul poluarii asupra populatiei?”

In total, sunt cinci ateliere, pentru studenti si elevi, cu mentori nationali si internationali: https://bit.ly/3o7Qhbq

Printre cei patru speakeri este si tanara inventatoare Ann Makosinski, cea care si-a dezvaluit calitatile la 15 ani, cand a prezentat lumii inventia sa – lanterna termoelectrica. Aflati mai multe despre agenda evenimentului si cum va puteti inscrie la conferinta, aici: https://bit.ly/3o7zJjO

Aceasta va fi transmisa live.

EXCEED POSSIBILITIES este organizat de Centrul pentru Arta, Tehnologie si Experiment MultipleXity, Faber, proiect pentru comunitatea creativa din Timisoara, sustinut prin programul Timisoara Capitala Culturala Europeana 2023, iar HELLA Romania este sponsor unic.

HELLA for Education este un program de responsabilitate sociala al HELLA Romania prin care se sustin evenimente, proiecte si institutii de invatamant din comunitatile in care ne desfasuram activitatea.