Noutati


Masa rotunda

11/03/2014 11:18:30

Departamentul de Fizica din cadrul Facultatii de Matematica si Stiinte ale Naturii organizeaza o "Masa Rotunda cu angajatorii din regiunea Olteniei". Evenimentul este la a doua editie si se va desfasura pe 12 martie 2014, intre orele 10-12:30, Sala Albastra. La eveniment vor participa angajatori, studenti, cadre didactice ale Departamentului de Fizica.

Au fost invitati reprezentanti ai companiilor CEZ Distributie, Cummins Generator Technologies, IQuest, Centrul Meteorologic Regional Oltenia, Belle Optique, Watt Distributor, Corrnul Abundentei, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta nr. 1 Craiova. Companiile/firmele invitate fac parte dintre grupul reprezentantilor mediului economic care s-au implicat in formarea studentilor prin intermediul stagiilor de practica, vizitelor tehnice, sponsorizarea unor evenimente ale Departamentului si a unor echipamente.
Se va discuta despre profilul companiilor/firmelor mentionate anterior, profilul angajatului si despre asteptarile pe care angajatorii le au de la absolventi, prin prisma experientei de recrutare a acestora. Se vor face sugestii in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii stagiilor de practica.
Numele reprezentantilor companiilor care vor participa la Masa rotunda cu angajatorii din 12 martie 2014, orele 10:00-12:30, Sala Albastra sunt urmatoarele:
1. Miron Alba, Director Directia Comanda Operationala CEZ
2. Dan Boltasu, Engineering Manager, Cummins Generator Technologies
3. Maria Mihai, Expert in Fizica Medicala, Spitalul Clinic de Urgenta nr. 1, Craiova
4. Cristina Burada, Sef Serviciu, Centrul Meteorologic Regional Oltenia
5. Adrian Popescu, Director S.C. Watt Distributor S.R.L.
6. Adriana Geapana, Director Belle Optique
7.Catalin Zamfir, Director Cornul Abundentei
8. Dan Tusaliu, site Manager, IQuest