Noutati


ANUNT privind depunerea cererilor de cazare in caminele studentesti 2024/2025

09/07/2024 09:49:07

Cazarea in camin, pentru anul universitar 2024/2025, se face pe baza unei cereri de cazare completata online in portalul Evidenta studentilor (evstud.ucv.ro) in sectiunea Cereri cazare. Termenul de depunere a cererilor de cazare este 1 august.
Doar in cazul in care dupa repartizare, raman locuri de cazare libere se va deschide o noua sesiune de cazare, iar cererile pentru cea de a doua sesiune se vor depune in portal pana la data 23 septembrie. Studentul care nu a depus cererea de cazare online sau nu se prezinta personal pentru a fi cazat in intervalul de timp stabilit, va putea fi primit in camin numai in eventualitatea ramanerii de locuri disponibile, neexistand obligatia din partea institutiei de a-l caza, chiar daca indeplineste toate celelalte criterii cerute. 

In caminele studentesti se cazeaza studentii care au domiciliul stabil in afara centrului universitar. Locurile disponibile in camine se repartizeaza pe facultati in functie de numarul cererilor depuse de studentii nerezidenti (inclusiv candidatii nerezidenti declarati admisi în sesiunile de admitere). Repartitia se face computerizat, conform Regulamentului privind cazarea in caminele Universitatii din Craiova, aprobat de Senat (https://www.ucv.ro/pdf/invatamant/management/metodologii/2024/regulament_cazare.pdf)

Listele cu studentii cazati se afiseaza la adresa https://www.ucv.ro/campus/camine/cazari.php
Listele se pot contesta, in cel mult 2 zile lucratoare de la afisare, la decanatul fiecarei facultati.